Zimsko razstrupljanje

Zimsko razstrupljanje

15.01.2024

Decembrsko obilje in toksini v okolju

Sredi vseh prazničnih pojedin in uživanja, naše telo pogosto občuti posledice preobilja.
Prehranski odstopi, sladkarije in alkohol lahko obremenijo naš prebavni sistem in posledično vplivajo na naše počutje. Poleg tega smo izpostavljeni tudi različnim toksinom v okolju, kot so onesnažen zrak, konzervansi v hrani in stres, kar lahko škoduje našemu telesu na več ravneh.

Podpora narave pri razstrupljanju

  • Sveže sadje in zelenjava: Vključitev svežega sadja in zelenjave v prehrano bo zagotovila potrebne vitamine, minerale in antioksidante. Ti hranljivi elementi bodo okrepili imunski sistem in podprli proces razstrupljanja.
  • Sprehodi v naravi: Svež zrak in sprehodi v naravi so odličen način za fizično aktivnost, ki spodbuja cirkulacijo in izločanje toksinov skozi znoj. Poleg tega narava pomirja dušo in zmanjšuje stres.
  • Zeliščni čaji: Različni zeliščni čaji, kot so kopriva, čaj iz regrata ali kamilice, imajo čistilni učinek na telo. Topli napitki so odlični za sprostitev in lajšanje prebavnih težav.

Fizični nivo:

  • Prečiščevanje prebavnega sistema: Začnite z blagim čiščenjem prebavnega sistema, na primer z uživanjem lahko prebavljivih živil, kot so juhe in kuhana zelenjava. Dodajte probiotike za obnovo črevesne flore.
  • Hidracija: Pijte veliko vode za spodbujanje delovanja ledvic in izločanja strupov. Dodajte limono za dodatno čistilno moč.
  • Aktivnost: Redna telesna aktivnost bo pospešila krvni obtok, pripomogla k izločanju toksinov in zmanjšala stres.

Psihični nivo:

  • Meditacija in sproščanje: Z redno meditacijo ali tehnikami sproščanja lahko zmanjšate stres, pomirite um in izboljšate koncentracijo.
  • Odmik od tehnologije: Vzemite si odmor od elektronskih naprav, da zmanjšate stres in ohranite notranji mir.

Priporočilo za prehransko dopolnilo Floradix Detox BIO

Za dodatno podporo vašemu razstrupljevalnemu procesu priporočamo prehransko dopolnilo Floradix Detox BIO. Ta naravni tonik za redčenje vsebuje vodne izvlečke pegastega badlja, artičoke, rmana, regrata, koprive, ingverja, kurkume. Značilno grenčino zelišč uravnovešata vodna izvlečka fige in slive. Artičoka prispeva k procesu razstrupljanja, vitamin C pa k zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Floradix Detox BIO pomaga očistiti jetra, spodbuja prebavo in podpira celoten razstrupljevalni sistem.

 tonik za razstrupljanje telesa

Za optimalne rezultate upoštevajte priporočene odmerke in se posvetujte z zdravnikom, če imate kakršnekoli zdravstvene težave ali jemljete zdravila.

Zimsko razstrupljanje je odličen način za ohranjanje vitalnosti in ravnotežja v tem prazničnem obdobju. S sledenjem preprostim korakom ter z naravnimi in zdravimi pristopi lahko poskrbite za svoje telo in um.

Ostanite zdravi in srečni!

 

 
 
 

Naši izdelki so na voljo tudi v:

 
  • Naši izdelki so na voljo tudi v:

    Sanolabor
    Sanolabor
    Tosama
    Tosama
  • Naši izdelki so na voljo tudi v:

    Tuš drogerija
    Tuš drogerija
    BabyCenter
    BabyCenter
    ...in drugih specializiranih prodajalnah.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.