Zobotehnični laboratorij

Po uspešnem 27-letnem poslovanju smo se v podjetju Dr. Gorkič d.o.o. odločili dejavnost razširiti z odprtjem zobotehničnega laboratorija. Primarna dejavnost podjetja je trženje zdravil, medicinskih pripomočkov, prehranskih dopolnil, medicinske opreme in diagnostičnih testov v zdravstvu. Na vseh področjih dela sledimo svetovnim smernicam, ob tem pa se trudimo ohraniti tudi nišne proizvode, ki nam dajejo edinstven pečat.

Zasnove zobotehničnega laboratorija smo se lotili po temeljitem razmisleku. Z ergonomijo kot vodilom smo se trudili oblikovati prijetno in naravi čim bolj prijazno delovno okolje z vrhunsko opremo in materiali.Našo mlado zobotehnično ekipo sestavljata Miha Lucin in Nina Gorkič, ki imata skupaj več kot 10 let delovnih izkušenj in znanja. Ker pa znanja ni nikoli preveč, se trudimo izkoristiti čim več priložnosti za izobraževanje. Miha je tako izpopolnjeval svoje znanje in veščine iz sodobnih dentalnih tehnologij v Master Dental Solutions Ltd. v Vancouvru v Kanadi. Nina pa v želji osebne in poslovne rasti nadgrajuje znanje in zaključuje visokošolski program zobne protetike na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani.

Sledimo vsem sodobnim smernicam za zagotavljanje kakovosti in sledljivosti uporabljenega materiala. Uporabljamo vrhunske certificirane biokompatibilne materiale, vsi protetični nadomestki so izdelani s poudarkom na funkcionalnosti, estetiki in visoki kvaliteti izdelave. Naše storitve so natančne, zanesljive in hitre. V podjetju pa z dolgoletnimi izkušnjami zagotavljamo tudi najmodernejšo tehnično podporo in kontrolo kvalitete, ki zaokrožuje celoto.

Z osebnim pristopom in dobro komunikacijo Vam želimo ponuditi kakovostne izdelke in storitve na področju fiksne in snemne protetike.

V sodelovanju z Vami si želimo doseči skupen glavni cilj – pacientom povrniti lep in zdrav nasmešek.
Veseli bomo priložnosti za sodelovanje!

Misel za konec....
Zobotehniki so včasih veljali za ljudi z natančnim in prefinjenim občutkom za podrobnosti. Prihod digitalne tehnologije je povzročil, da pozabljamo na korenine finega rokodelstva. Sami želimo v svoje delo vključiti oboje - ročne spretnosti in smisel za estetiko v kombinaciji z uporabo sodobne tehnologije. Prepričani smo, da se lahko z združitvijo obojega, približamo naravi.V primeru dodatnih vprašanj, smo Vam na voljo na:

tel. št.: 01/620 02 60, Nina 030 398 285, Miha 040 680 397

ali na elektronskem naslovu:
mihanina.zob@gmail.com

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.