Poskrbela bom zase: vaginalna vnetja

Poskrbela bom zase: vaginalna vnetja

28.08.2019

Spomladi smo z Urško z Oopsi bloga izvedli akcijo Dr. Gorkič svetuje pri vaginalnih vnetjih. Odziv je bil precejšen in v podjetju Dr. Gorkič smo bili šokirani, kako veliko število žensk se že več let neuspešno spopada z vaginalnimi vnetji. Ko smo akcijo pripravljali smo imeli namen izbrati 3 ženske in jim podarili komplet naših izdelkov za 3 mesečno terapijo. Ker pa je bil odziv tako velik (pisalo nam je več kot 20 žensk), smo terapijo z nasveti podarili vsem. Uporabnice, so se s sodelovanjem zavezale, da bodo po končani terapiji pročale o uspešnosti. Rezultati so bili zelo dobri in večina žensk je svoje težave rešila, kar nas je zelo razveselilo. Več o akciji si lahko prebrete tudi tukaj.

Zgodbe in izkušnje uporabnic si lahko prebereš tukaj.

Se tudi ti spopadaš z ponavljajočimi vaginalnimi vnetji in nikakor ne najdeš prave rešitve? Tukaj smo zbrali vse pomembne informacije, kako prepoznati za katero vnetje gre, ter katero terapijo izbrati.

 
 
 

Naši izdelki so na voljo tudi v:

 
 • Naši izdelki so na voljo tudi v:

  Sanolabor
  Sanolabor
  Tosama
  Tosama
 • Naši izdelki so na voljo tudi v:

  Tuš drogerija
  Tuš drogerija
  BabyCenter
  BabyCenter
  ...in drugih specializiranih prodajalnah.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.